Sayfalar

22 Aralık 2011 Perşembe

Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tableti Nasıl Kullanıllır?

Genel Kullanım Bilgileri:


1. Makinenizi daha önce kullandığınız ürünlerden arındırmak için bir defaya mahsus olmak üzere bulaşıklarınızı yerleştirmeden bir tatlı kaşığı limon tuzu ile bir adet Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tabletini deterjan gözüne ekleyerek çalıştırın.


2. Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tabletini her yıkamada 1 tatlı kaşığı toz halde limon tuzu ekleyerek kullanın. 


3. Makinenizin tuz haznesine yeterli miktarda toz halde limon tuzu ilave edin.


4. Bulaşıklarınızın daha parlak çıkması için parlatıcı gözüne doğal elma sirkesi ekleyin.


5. Bulaşıklarınızı makineye yerleştirmeden önce mutlaka sıcak su ile arındırın. Bu işlem makinenizin filtresinin tıkanmasını önler ve bulaşıkların daha iyi temizlenmesine yardımcı olur.


6. Dilerseniz deterjan gözüne birkaç damla turunçgil yağı damlatabilirsiniz. Turunçgil yağları (portakal yağı, greyfurt yağı, limon yağı, bergamot yağı gibi) temizlik için en uygun uçucu yağlardandır. Hem yağ çözücü hem de parlatıcı özellikleriyle bulaşıkların temizliğine önemli katkıda bulunurlar ve antiseptik özellikleriyle dezenfekte edicidirler.


7. Bir kutu Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tableti 50 adet tablet içermektedir.


8. Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tableti doğal zeytinyağı ve defne yaprağı yağı sabunundan imal edilmiştir. Bu yağların çözünebilmesi ve etkin bir temizlik sağlaması için makinenizi mutlaka 65 derecede çalıştırın.




Sorunlu Bulaşıklar İçin Ne Yapmalı?




1. Tencere ve tavaların iç yüzeyinde birikmiş yağları temizlemek için bir çay bardağı doğal elma sirkesi ile iki yemek kaşığı limon tuzunu temizlemek istediğiniz kabın içine koyun, lekeli kısmı kapatacak şekilde su ilave edin ve kaynatın. On dakika sonra fırça veya sünger yardımı ile ovun. Bu aşamada yağ çözücü özelliği olan turunçgil yağlarından (portakal yağı, greyfurt yağı, limon yağı, bergamot yağı gibi) birkaç damla damlatabilirsiniz.




2. Çatal, kaşık, bıçaklarınız matlaşmışsa; bir çay bardağı doğal elma sirkesi ile iki yemek kaşığı limon tuzu koyduğunuz kaba yeteri miktarda su ekleyip çatal, kaşık, bıçaklarınızla birlikte kaynatın. Parlaklığı arttırmak için bu suya birkaç damla turunçgil yağı (portakal yağı, greyfurt yağı, limon yağı, bergamot yağı gibi) ekleyebilirsiniz. Birkaç saat sonra durulayıp kurulayarak kaldırın.




3. Bardaklarınız matlaşmışsa; bir çay bardağı doğal elma sirkesi, iki yemek kaşığı limon tuzu ve yeterli miktarda suyu kaynatın. Altını kapatıp birkaç damla turunçgil yağı ekleyin ve bardaklarınızı bu suda bekletip durulayın. Matlık zamana bağlı olarak aşınmadan kaynaklanıyorsa bu reçete çok etkili olmasa da önceki halinden daha iyi görünmesini sağlayacaktır. 






Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tabletini Kimler Tercih Ediyor?


Bulaşıklarını zararlı kalıntı oluşturan sentetik kimyasal, gen teknolojisi ve nanoteknoloji ile üretilmiş maddelerden korumak isteyen; sağlığına özen gösterenler ve korucu hekimliği önemseyenler, her yıkamada 4.4 ton suyun kirlenmesini önleme çabasında olan ekoloji bilincine sahip tüketiciler Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tabletini tercih ediyor.


Yeşil Köpük Doğal Çamaşır Tozu İçerik Bilgileri


Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tableti zeytinyağı sabunu ve defne yağı sabunundan üretilmiştir. Petro-kimyasal yüzey aktif maddeler, enzim, titanyum dioksit, sentetik koku, boyar maddeler ve ağartma aktifleştiricileri, gen teknolojisi ve nano teknoloji ürünleri içermez. Tamamen yerli sermaye ile Türkiye'de üretilmiştir.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...