Sayfalar

11 Ocak 2012 Çarşamba

Yeşil Köpük Mağazasında Küçük Bir Gezintiye Var mısınız?

Yeşil Köpük mağazası, Eylül 2011'de doğal temizlik, güzellik ve bakım ürünlerini sunmak üzere Akdeniz Cad. No: 53/A Fatih, İstanbul adresinde açıldı. Aylarca süren tadilat aşamasının ardından küçücük ama bir o kadar dolu bir mağazamız oldu. Tamamen yerli sermaye ile kendi topraklarımızın bereketli ve geleneksel usullerle yetiştirilmiş bitkilerinden elde edilen kaynaklarla geliştirdiğimiz, kısa sürede etkisini gösteren ürünlerimizi sunmak bizim için keyifli olduğu kadar onur verici bir serüven oldu. Doğayla barışık yaşamak isteyenlerle yollarımızın kesiştiği bir diğer mekan için bakınız: Sade Pazar.

Doğal ürünlerle dolup taşan dükkanımızın güler yüzlü mağaza sorumlusu Fatma hanıma ürünlerle ilgili merak ettiklerinizi 0212 534 09 90 numaralı telefonu arayarak vaya info@yesilkopuk.com adresine yazarak sorabilirsiniz.

Şimdi sizlerle kısa bir Yeşil Köpük turu yapalım!

Şimdi mağazamızın önündeyiz:


 Hadi biraz daha yaklaşalım!


İçeri girmeye ne dersiniz?


Kapının hemen sağında doğal sıvı sabunlar ile doğal duş jelleri karşılıyor sizi, kayısı çekirdeği yağlısından biberiye yağlısına, lavanta yağlısından defne yaprağı yağlısına kadar farklı çeşitlerde farklı sorunlar için üretilmiş doğal ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi için lütfen ww.yesilkopuk.com adresini ziyaret edin. 
Gelelim sıvı sabun ve duş jellerinin raflardaki zerafetine!


Sağ tarafın en rağbet gören ürünlerinden %100 bambu ve %100 pamuk doğal tekstil ürünlerine göz atalım. Birbirinden şık bambu havlu ve peştemaller, pamuklu peçete ve peştemaller 
doğal lifleriyle son derece emici ve kullanışlı. 



Doğal tekstil ürünlerinin hemen yanında ise cilt ve vücut temizliğinde oldukça önemli yeri olan doğal kabak lifleri yer alıyor. Doğal kabak lifleri akne, kırışıklık, batık, selülit gibi pek çok cilt problemi için düzenli kullanımla kısa sürede etkili çözümler üretiyor. Cildin derinlemesine yardımcı oluyor, üst yüzeydeki ölü hücreleri gidermenin yanı sıra kan dolaşımını hızlandırarak taze ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşmayı sağlıyor. Yüz için mini kabak lifleri; vücut içinse oval, kare, dikdörtgen ve doğal kabak şeklinde 
kabak lifleri seçeneklerimiz var. Bu bölümde keçi kılı ile saf ipek veya saf keten karışımlı 
yüksek kalitede keselerimiz de mevcut. 
Üst raflarda ise doğal sıvı sabunlar için sıvı sabunluklar yer alıyor.


Kapının tam karşısında cam kavanozlarda doğal temizlik ve cilt bakımında kullanabileceğiniz bitkileri sunuyoruz. Bu bitkilerden bazıları papatya(saç bakımı), ıhlamur(cilt bakımı), lavanta(saç ve cilt bakımı). Hemen yanındaki raflarda ise ekolojik olarak üretilmiş birbirinden etkili özelliklerde aromatik yağlar, hidrolatlar, uçucu yağlarla hazırlanmış banyo tuzları, buhurdanlıklar (yağ lambaları) ile 
doğal cilt bakım kremlerimizi(nemlendirici, kırışıklıklar giderici, leke çıkarıcı) ve saç bakım yağlarını(canlandırıcı, parlaklığı arttıran, sıklaştıran, dökülme ve kırık gideren, kepeğe karşı etkili)  görebilirsiniz.


Sol tarafta katı sabunlarımız dekoratif ambalajlarıyla göz dolduruyor. Bu raflarda keçi sütü sabunu, 
saf defne sabunu, nar çekirdeği sabunu gibi nadide ürünleri görebilirsiniz. 



Ayrıca bıttım  sabunumuzda mağazamızın en beğenilen ürünleri arasında.


Doğal katı sabunlarımızın hemen yanında ürünlerimizi denemeniz için lavabomuz yer alıyor. Kokularını ve yumuşaklıklarını hissedebilmeniz için gereken tek şey Yeşil Köpük'e uğramanız!


Geldik tüm ev halkı; özellikle bebekler, hamileler ve alerjik rahatsızlıkları olanlar için en önemli ürünlere: 
Yeşil Köpük Doğal Çamaşır Tozu ile Yeşil Köpük Doğal Bulaşık Tableti kutuları 
lavabonun hemen solundaki raflarda. Çamaşır ve bulaşıklarını; kendine, sevdiklerine ve çevreye zarar vermeden arındırmak isteyen siz değerli takipçilerimize ulaşmayı bekliyorlar. 



Küçük gezintimiz burada sona eriyor. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.













7 yorum:

  1. Blogunu tanıtımın ve resimlerin güzel olmuş tebrikler başarının devamı dileklerle

    YanıtlaSil
  2. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Blog dünyasını uzun zamandır takip eden biri olarak, sizden ve bu muhteşem girişimden nasıl haberdar olamadım? Sizi tüm arkadaşlarıma önereceğim. Harikasınız :)))

    YanıtlaSil
  4. neden fiyatlarını koymadınız acaba?

    YanıtlaSil
  5. www.yesilkopuk.com adlı satış sitemizden ürünlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir blog olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...