Sayfalar

7 Eylül 2011 Çarşamba

Bu Kutuda Nefes Var!

Yeşil  Köpük olarak üç sene önce hayal ettiğimiz temizlik ve kişisel bakım ürünlerini bugün hayata geçirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı yaş grupları ve cilt türlerine uygun, ülkemizin tohumları, meyveleri ve yağlarıyla üretimini başardığımız; insana ve doğaya saygılı Yeşil Köpük ürünleri ile en kısa zamanda tanışmanızı ümit ediyoruz.

Bilinçli Anneler Mutlu Bebekler



Yeşil Köpük ürünlerini en hassas ciltlere sahip olan ve doğumla birlikte organları hızla gelişim gösteren bebekleriniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yeşil Köpük ürünleri insan bedeninde birikme yapacak sentetik kimyasal, nanoteknolojik ve genetiği değiştirilmiş maddeleri içermez. Toprağı, suyu ve havayı kirletmez. Sağlıklı bir beden ve temiz bir çevre için çeşitli temizlik ve kişisel bakım ürünleriyle Yeşil  Köpük kutularında hepimiz için nefes var!


Balıklara müjde!

Son 30 yılda Marmara Denizi balık türlerinin 126'dan 25'e indiğini biliyor muydunuz? Üstelik diğer deniz canlılarının da yaşam alanı kısıtlanıyor. Bu kirlilikte en büyük payı olduğu düşünülen fosfatlarsa evlerimizden doğaya salınıyor. Suda biriken fosfat yosunlanmaya neden oluyor ve oksijenin azalmasıyla deniz canlıları için ortam yaşanılmaz bir hal alıyor. Yeşil Köpükte balıklar için de nefes var!



Bu Deterjana Alerjiniz Yok!


Birçok alerji hastası kış günlerinde çamaşırlarını kurutmada zorlanır. Yeşil Köpük ile yıkanmış çamaşırlarda ise alerjiye neden olan sentetik aromalar, parabenler ve petrokimyasallar bulunmadığından evinizin her köşesinde rahatlıkla çamaşırlarınızı kurutursunuz.Yeşil Köpükte alerjik hassasiyeti olanlar için de nefes var!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...